De Brand & Business Case van Blokker

By 30 oktober 2019BLOG

Tijdens het eerstvolgende BExP-topcollege van het Institute for Branding and Business Development (IBBD) op woensdag 11 december a.s. mogen we twee vooraanstaande keynote speakers verwelkomen op Kasteel Groeneveld te Baarn. RUDOLPH VAN DER KRAAN (CMO van Blokker) geeft inzicht in de brand & business case van Blokker. Hoe gaan hij en zijn collega’s ervoor zorgen dat Blokker weer een succesvolle winkelformule wordt? Welke invulling krijgt het retailmerk Blokker? En wat zijn/worden de belangrijkste uitdagingen op weg naar succes? Eén uitdaging is helder: de transformatie van Blokker moet plaatsvinden in een zeer dynamisch retaillandschap. Internationaal retailexpert FRANK QUIX (Q&A Research & Consultancy) schetst daarom voorafgaand aan de brand & business case van Blokker de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het retail Umfeld. Meld je hier aan!