Branding MBA in 1 Day

By 23 juni 2021BLOG

Namens de Groeneveld Academy en het Institute for Branding and Business Development (IBBD) presenteer ik met trots de Branding MBA in 1 Day! Tijdens dit intensieve, eendaagse programma presenteer en bediscussieer ik de laatste inzichten op het gebied van branding. Hij biedt niet alleen food-for-thought, maar geeft merkenbouwers ook praktische handvatten waarmee ze meteen de volgende dag aan de slag kunnen.

“A brand is what people say about you when you’re not in the room”. Het belang van branding kan wellicht niet beter worden verwoord dan in deze uitspraak van Amazon-ceo Jeff Bezos. Het bouwen van sterke, relevante merken wordt er binnen onze huidige vluchtige en disruptieve wereld echter niet eenvoudiger op. Wil jij als merk- en marketingprofessional binnen één dag helemaal connected zijn met de state-of-the-art kennis en ontwikkelingen op het gebied van branding? Meld je dan aan voor de Branding MBA in 1 Day, op woensdag 30 juni of donderdag 30 september 2021, Kasteel Groeneveld te Baarn.